Onze visie

De medewerkers van UCB Uitvaartservice begrijpen uw vraag en kunnen u helpen de tekorten aan te vullen. Het is onze taak om uw uitvaart zo neer te zetten dat wij samen met u een mooi afscheid realiseren voor de nabestaanden. Professionele, opgeleide en integere medewerkers. Dat is waar wij voor staan!

Persoonlijk

Wij zijn ervan overtuigd dat wij als familiebedrijf een stuk extra aandacht kunnen geven aan onze opdrachtgevers. De korte communicatielijnen geven voor u een flexibele laag, die u indien nodig kunt benutten in bepaalde periodes van het jaar.

Betrouwbaar

Het wervings- en selectieproces is van essentieel belang. U selecteert uw eigen personeel op ervaring, maar vooral o een aantal persoonlijke eigenschappen. Ook UCB Uitvaartservice werkt met goed opgeleid, professioneel en betrouwbaar personeel, zodat hun diensten naadloos aansluiten bij uw visie. Deze kenmerken vormen samen het visitekaartje voor onze dienstverlening. Wij gaan secuur om met het in ons gestelde vertrouwen.

Integer

Integriteit is een persoonlijke eigenschap van iemand die eerlijk en oprecht is. Iemand die u vertrouwt, zegt wat hij doet, doet wat hij zegt, respecteert uw wensen en heeft bovenal geen verborgen agenda. UCB Uitvaartservice is integer, discreet en is er voor u!

© 2012 - 2021 UCB Uitvaartservice | Cookie Verklaring

Design & ontwikkeling DesignChap